• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Pamastian kualitas

Parangkat Tés

Mesin uji hawa-ketang

CMM

Analisis metalografi

Spéktrometer Émisi optik

Tés Semprot Uyah

Mesin Tés Tensil

Tés kasaimbangan dinamis

Mesin Pencét

Ngajalankeun Kasaimbangan

Proyéktor

Prosés Casting Precision

111