• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Produk

  • Pump valve parts-36

    Bagian klep pompa-36

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui.
  • Pump valve parts-44

    Bagian klep pompa-44

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui.
  • Pump Valve Parts Casting pump valve accessories

    Bagian klep pompa Casting aksésoris klep pompa

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui.
  • Handrail Bracket,High quality casting process

    Handrail Bracket, prosés casting kualitas luhur

    Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui.
  • Circle Core Spigot,Professional custom casting accessories manufacturers

    Circle Core Spigot, Pabrikan aksésoris casting khusus pikeun propésional

    Inovasi dina prosés prosés pengecoran sapertos Umum Kinematics Sand Casting Conditioner parantos ngajantenkeun ngolah jumlah casting anu langkung gampang ogé ningkatkeun kualitas casting.
  • Impeller accessories-001

    Asesoris Impeller-001

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah.
123456 Teras> >> Halaman 1/35