• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Warta industri

  • Layanan Mesin CNC

    Machining CNC mangrupikeun prosés manufaktur anu dikurangan anu sapotong bahan baku dirobih kana bagian akhir anu dipikahoyong nganggo kontrol numerik komputer. Mesin CNC janten standar industri dina akhir taun 1960an sareng tetep janten metode mesin anu dipikaresep dugi ka ayeuna. Mesin CNC mangrupikeun manuf ...
    Maca deui
  • Casting Baja Karbon

    Baja karbon mangrupikeun bahan populér pikeun seueur aplikasi. Éta murah, gampang sayogi dina sababaraha peunteun, sareng tiasa diubaran panas pikeun ningkatkeun kakuatan, kamuluran, sareng kamampuanana. Dongying Shengyu Metal Product Co.Ltd., Nyayogikeun baja karbon maju sareng casting paduan anu handap ...
    Maca deui
  • Pangecoran Casting Investasi Stainless Steel Pangsaéna di Cina

    Dongying Shengyu Metal Product Co., Ltd pengecoran khusus dina produksi casting casting bagian pompa stainless steel, bagian klep, asesoris motor, suku cadang mobil, impellers, hardware wangunan, fittings pipa, bagian polishing jsb casting stainless steel sareng casting investasi presisi séjén. ..
    Maca deui
  • Kualitas kapang Foundry Hartosna Castings Kualitas

    Pikeun pengecoran, kapang casting kualitas luhur éta hartosna, éta artina biaya anu langkung handap, kaluaran anu langkung luhur sareng kauntungan. Ayeuna, industri kapang domestik parantos ngembangkeun gancang, ngan gravitasi aluminium casting casting plant bakal kirang ti ratusan, sareng sareng pamekaran industri otomotif sareng ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang naon permukaan umum bagian pangolahan anu dianggo pikeun Precision Hardware?

    Ngolah hardware mangrupikeun padamelan anu cukup saé, pamrosésan pakakas ogé tiasa disebat pamrosésan logam, dimana permukaan bagian pamrosésan ogé tiasa dibagi kana sababaraha jinis, sapertos pengolahan oksidasi logam, pamrosésan lukisan logam, electroplating, pamrosésan permukaan, logam. ..
    Maca deui
  • Pasar Casting Investasi Global (2020-2025) - Ku Tipe Prosés, Bahan, Aplikasi sareng Daérah

    Ti 2014 dugi ka 2019, tingkat pertumbuhan taunan sanyawa pasar casting investasi global sakitar 5%. Pilari payun, penerbit ngarepkeun pasar pengecoran investasi global bakal terus tumuh sacara sakedik salami lima taun ka payun. Casting casting, atanapi dewaxing, mangrupikeun prosés industri anu ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4