• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

warta parusahaan

  • The Production Process and Ttechnological Requirements of Stainless Steel Precision Casting

    Prosés Produksi jeung Syarat Ttechnological of Stainless Steel Precision Casting

    Dongying Shengyu Precision Casting Factory bakal éféktif rancang molds nurutkeun wangun béda. The kapang produk bisa éféktif dibagi kana kapang luhur jeung kapang handap, sarta prosés terpadu kayaning panggilingan, etching, sarta EDM dipaké. Bentuk jeung ukuran liang nyaéta c...
    Maca deui
  • Prosés produksi casting precision jeung analisis cacad

     Dina prosés nyieun castings precision sipatna éféktif cair dina suhu kamar, tapi geura-giru bahan solidified ieu éféktif dituang kana kapang tina bentuk husus na ngadagoan ka solidify sarta ngabentuk. Kalolobaan castings padet di situ Tapi dipanaskeun nepi ka bahan logam cair ...
    Maca deui
  • Naon Dupi Prosés Machining

    Kantun nempatkeun, machining nyaéta pamakéan alat mékanis pikeun ngolah, motong, sarta ngolah bentuk workpiece nu. Salila prosés produksi sadayana, bentuk, ukuran, posisi relatif sareng kinerja kosong diolah dumasar kana pola sareng ukuran dina gambar, nyaéta, olahan ...
    Maca deui
  • Naon Sajarah Pangembangan Precision Casting?

    Precision casting ngawengku casting investasi, casting kapang keramik, casting kapang logam, casting tekanan sarta EPC. Casting investasi, ogé katelah casting leungitna lilin, ilahar dipaké: bahan casting investasi luyu (kayaning parafin) dipilih pikeun nyieun molds investasi; Ulang deui st ...
    Maca deui
  • perlakuan panas of Castings precision

    Alatan tujuan béda tina castings precision, aya loba perlakuan panas, nu dasarna bisa dibagi kana dua kategori. Anu kahiji nyaéta yén mikrostruktur moal robih atanapi henteu kedah robih ngalangkungan perlakuan panas, sareng anu kadua nyaéta microst dasar ...
    Maca deui
  • Kumaha Jieun Inovasi Mandiri Dina Usaha Foundry

    Garis tina rencana pangwangunan lima taun kasabelas Cina nunjukkeun yén perlu "ningkatkeun tingkat téknologi industri kalayan inovasi mandiri, narékahan pikeun ngawasaan téknologi inti sareng konci, ningkatkeun kamampuan transformasi prestasi ilmiah sareng téknologi ...
    Maca deui