• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Naon Sejarah Pangembangan casting Precision?

Casting Precision kaasup casting investasi, casting kapang keramik, casting kapang logam, casting tekanan sarta EPC.

Casting investasi, ogé katelah casting leungitna lilin, ilahar dipaké: bahan casting investasi luyu (sapertos parafin) dipilih pikeun nyieun kapang investasi; Balikan deui léngkah-léngkah nyelupkeun palapis réfraktif sareng nyemprot keusik réfraktif dina kapang investasi, ngerasan cangkang sareng garing; Teras lebur kapang investasi internal pikeun kéngingkeun rongga; Panggang cangkang kapang pikeun kéngingkeun kakuatan anu cekap sareng ngaduruk bahan cetakan investasi residual ,; Bahan logam diperyogikeun kanggo tuang; Pamasangan pendinginan sareng beberesih keusik saatos dibentangan, supados kéngingkeun produk réngsé presisi tinggi. Perlakuan panas, kerja dingin sareng pangobatan permukaan kedah dilaksanakeun numutkeun kabutuhan produk. Casting Precision mangrupakeun istilah umum pikeun prosés casting pikeun meunangkeun diménsi akurat. Dibandingkeun sareng prosés casting keusik tradisional, ukuran casting anu diala ku casting tepat langkung akurat sareng permukaan na langkung lemes.

Casting Precision ogé disebut casting bébas lilin. Produk na indah sareng rumit, caket kana bentuk akhir bagian, sareng tiasa dianggo langsung tanpa ngolah atanapi ngan ukur sajumlah pengolahan. Mangrupikeun téknologi ngawangun bentuk canggih anu canggih. Kumaha upami sajarah na?

Di jaman kuno, tripod Ziwu, larangan parunggu sareng singa perunggu sadayana mahakarya lebur sareng tuang. Ti saprak 1940s, casting investasi parantos dilarapkeun kana produksi industri, sareng parantos berkembang gancang satengah abad. Utamana pamekaran gancang nagara Éropa sareng Amérika. Kacuali pikeun penerbangan sareng senjata, casting investasi lumaku pikeun ampir sadaya séktor industri, khususna éléktronika, minyak bumi, industri kimia, énergi, transportasi, industri cahaya, tékstil, ubar, alat-alat médis, pompa sareng klep. Dina taun-taun ayeuna, ékonomi Cina parantos maju pesat.

Kalayan ngembangkeun téknologi casting investasi, casting investasi tiasa ngahasilkeun teu ngan ukur casting leutik, tapi ogé casting ageung. Diménsi na sacara umum ngadeukeutan 2m jangkung, tapi kandel minimum témbok henteu langkung ti 2m. Dina waktos anu sasarengan, casting investasi janten langkung tepat. Salian kasabaran linier, aranjeunna ogé tiasa ngahontal kasabaran geometri anu langkung luhur. Kasarna permukaan casting investasi janten langkung alit sareng alit, éta tiasa ngahontal Ra0.4 μ m。


Waktos Post: Sep-26-2021