• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Nganalisis Dua Isu utama anu Kedah Dikendalikeun Dina Produksi Casting Baja Baja

The molding ahir casting biasana diwangun ku cooling na solidification tina logam cair. Dina prosés produksi casting, upami prosés casting henteu dikuasai, kualitas casting na bakal kaluar tina garis, anu bakal mangaruhan kinerja jasa casting na kahirupan jasa casting. Kituna, dua aspek kontrol kedah diperhatoskeun dina prosés pembuatan casting.

(1) Casting akurasi dimensi sareng kontrol kasarna permukaan

Dina bidang manufaktur modéren, sarat pikeun presisi sareng kualitas casting janten langkung luhur sareng langkung luhur. Téknologi bentuk casting anu caket-net parantos ngarobah konsép tradisional yén casting ngan ukur tiasa nyayogikeun kosong. Tujuanna pikeun ngirangan konsumsi bahan, konsumsi énergi, konsumsi tanaga gawé, sareng ningkatkeun produk. Kualitas internal sareng éksternal perusahaan narékahan pikeun pasar sareng efisiensi tinggi. Nanging, kusabab pangaruh sareng pangwatesan seueur faktor, akurasi dimensi sareng permukaan kasar tina corétan sesah dikendali. Castings kabentuk dina bentuk cair. Éta ngagaduhan kaunggulan anu unik pikeun ngahontal bentuk anu caket-net. Dina hal strukturna, rongga jero sareng bentuk cor di kabentuk dina hiji waktos ku cara metakeun casting supados caket kana bentuk akhir bagian na, supados prosés pangolahan sareng perakitan dirobihkeun; Dina hal akurasi dimensi sareng kualitas permukaan, casting tiasa caket kana sarat akhir produk, sareng margin atanapi margin alit; di sisi anu sanésna, anu disimpen casting permukaan aslina aya gunana pikeun ngajaga kinerja unggul casting sapertos résistansi korosi sareng tahan kacapean. Kukituna ningkatkeun kahirupan produk.

(2) Formasi sareng kontrol struktur kristalisasi sareng solidalisasi

Struktur logam cair, formasi sareng kamekaran inti kristal, ukuran, arah sareng morfologi séréal kristal caket hubunganana sareng struktur padat casting, sareng éta pangaruh signifikan kana sipat fisik sareng mékanis casting éta. Tujuanana pikeun ngendalikeun struktur padetanana casting pikeun kéngingkeun struktur anu dipikahoyong. Pikeun ngendalikeun struktur solidifikasi, perlu aya pamahaman anu komprehensif sareng panilitian anu jero ngeunaan mékanisme formasi na, prosés formasi sareng faktor anu mangaruhan. Métode anu parantos diadegkeun pikeun pangaturan jaringan anu épéktip kalebet buruk, inokulasi, formasi dinamis, koagulasi berurutan, sareng koagulasi gancang. 

Dina produksi casting, ngendalikeun dua aspek di luhur tiasa mastikeun bentuk sareng akurasi dimensi casting, ngirangan biaya dugi ka batas anu tangtu, sareng ngupayakeun manpaat pasar.


Pos waktos: Okt-08-2021