• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Warta

  • Lingkup jeung Métode Precision Casting beberesih

    Prosés meresihan castings precision tina kapang nu, nyoplokkeun kaleuwihan bagian lian ti awak utama, sarta polishing surfaces jero jeung luar tina castings.De-coring sareng beberesih permukaan: Dibagi kana dua kategori, garing sareng baseuh.Dry beberesih nyaéta pamakéan alat mékanis pikeun cl ...
    Maca deui
  • Pencegahan Porosity dina Silika Sol Precision Casting jeung Suhu Tuang

    Ngembangkeun casting precision sol silika di Cina geus kawilang telat.Produk merlukeun prosés precision rélatif luhur salila prosés manufaktur.Silika sol precision casting perlu salajengna nguatkeun prosés produk dina téori jeung prakték.Pamahaman anu leres, ...
    Maca deui
  • Syarat manajemén suku cadang klep sareng bédana sareng asesoris klep

    Ngeunaan suku cadang klep, kuring yakin sadayana wawuh sareng éta.Nanging, naha anjeun gaduh pamahaman sareng pamahaman anu komprehensif dugi ka ayeuna, tina kaayaan diajar ayeuna sadayana, kuring sieun yén jawaban kana patarosan ieu henteu aya, nyaéta, Tujuan anu dipiharep sareng ...
    Maca deui
  • The Production Process and Ttechnological Requirements of Stainless Steel Precision Casting

    Prosés Produksi jeung Syarat Ttechnological of Stainless Steel Precision Casting

    Dongying Shengyu Precision Casting Factory bakal éféktif rancang molds nurutkeun wangun béda.The kapang produk bisa éféktif dibagi kana kapang luhur jeung kapang handap, sarta prosés terpadu kayaning panggilingan, etching, sarta EDM dipaké.Bentuk jeung ukuran liang nyaéta c...
    Maca deui
  • Prosés produksi casting precision jeung analisis cacad

    Dina prosés nyieun castings precision sipatna éféktif cair dina suhu kamar, tapi geura-giru bahan solidified ieu éféktif dituang kana kapang tina bentuk husus na ngadagoan ka solidify sarta ngabentuk.Kalolobaan castings padet di situ Tapi dipanaskeun nepi ka bahan logam cair ...
    Maca deui
  • Precision casting processing tempering jeung perlakuan normalizing

    Prosés casting precision nyaéta prosés casting pisan kompléks.Castings ngadopsi dua prosés, annealing jeung perlakuan solusi, utamana pikeun ngaronjatkeun sipat mékanis jeung ménta diménsi stabil.Perlakuan Annealing hartina castings alloy aluminium bisa dipanaskeun nepi ka suhu luhur tangtu ...
    Maca deui