• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Kaca Spider Fittings

  • Three Arms Stainless Steel Decorative Fittings Spider Glass Holder

    Tilu Lengan stainless steel hiasan hiasan Spider Kaca Holder

    Casting logam mangrupikeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Four Arms SS304 Stainless Steel Spider Glass Fitting

    Opat Pakarang SS304 Kaca Baja Spider Kaca Pas

    Kiwari, ampir unggal alat mékanis anu kami anggo, ti mobil dugi ka mesin cuci didamel nganggo bagian-bagian logam anu didamel nganggo prosés casting. T
  • Four Arms Glass Spider Fitting 304 Stainless Steel Wall Curtain

    Opat Panangan Kaca Spider Ngepaskeun 304 Tirai Tembok Baja

    Casting logam mangrupikeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • stainless steel glass spider holder fitting custom differences type glass curtain wall spider figurin building hardware accessorios

    wadah lancah kaca stainless steel pas béda adat jinis kaca témbok lancah figurin gedong aksésorios hardware

    Casting logam mangrupikeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.