• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Standoff Railing Kaca

  • Stainless steel fasteners used between glass and glass

    Kancing stainless steel dianggo antara gelas sareng gelas

    Casting logam mangrupikeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Stainless Steel Frameless adjustable Glass Standoff for balustrade/glass stair fittings

    Standoff Kaca adjustable stainless steel Frameless Frameless pikeun balustrade / fittings tangga kaca

    PROSES CASTING INVESTASI Dina casting investasi, lilin atanapi pola polimér anu cocog dilapis ku lebet kana bubur bahan réfraktif. Sakali lapisan bahan réfrakter dikeras teras prosés celup ieu diulang sababaraha kali kanggo ningkatkeun kandel palapis sareng kakuatanana. Sakali lapisan akhir atos lilin dilebur kaluar sareng logam cair dituang kana rongga anu didamel ku pola lilin. Sakali logam solidify dina kapang, casting logam dihapus ku b ...
  • Adjustable Staircase Handrail System Glass Standoff For Frameless Glass Railing

    Staircase Handrail System adjustable Glass Standoff Pikeun Frameless Glass Railing

    Casting logam mangrupikeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Stainless Steel Ajustable Glass Balustrade Standoff For Glass

    Standoff stainless steel Ajustable Glass Balustrade Stand for Glass

    Casting logam mangrupikeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Wall Mount Stainless Steel Glass Sign Standoff

    Tembok Tembok Kaca Gelas stainless steel Standoff

    Casting logam mangrupikeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Stainless steel Standoff Railing Staircase

    Tangga Railing Standoff stainless steel

    Casting logam mangrupikeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
12 Teras> >> Halaman 1/2