• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Latch Kaca

  • Mirror Finish Stainless Steel Glass Pool Fence Gate Door Toggle Latch

    Eunteung Rengse Stainless Steel Kaca Pager Gerbang Pager Gerbang Toggle Latch

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Stainless steel balustrade handrail railing glass pool fence door latch

    Stainless steel balustrade handrail railing kaca kolam renang pager panto kancing

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • 90 Degree Frameless Glass Pool Fence Side Pull Latch

    90 Gelar Pager Kaca Kaca Tanpa Belah Tarik Selak

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.