• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Klem Kaca

  • Glass Balcony Railing Glass Clamps For Frameless Glass

    Klem Kaca Balkon Kaca Pikeun Kaca Tanpa Bingkai

    Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui.
  • Stainless steel square shape flat back

    Bentuk pasagi stainless steel datar deui

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Stainless steel 304 Glass Clamp for glass railing part

    Stainless steel 304 Kaca Clamp pikeun bagéan pager kaca

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Stainless steel D shape curved back for glass railing part

    Bentuk stainless steel D dibengkokkeun deui pikeun bagian pager kaca

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Stainless Steel Corner 180 Degree Clamp For Glass Handrail Hardware

    Stainless Steel Corner 180 Degree Clamp Pikeun Glass Handrail Hardware

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
  • Stainless Steel Corner 90 Degree Clamp For Glass Handrail Hardware

    Stainless Steel Corner 90 Derajat Clamp Pikeun Glass Handrail Hardware

    Casting logam mangrupakeun prosés modéren kalayan akar kuno. Dina prosés tuang logam, bentuk logam dibentuk ku tuang logam cair kana rongga kapang, dimana éta didinginkan sareng engké diékstrak tina kapang. Casting logam tiasa dibantah prosés industri pangpayunna sareng paling pangaruh dina sajarah. Éta biasa ngadamel seueur objék logam anu dianggo dina kahirupan urang sadidinten: bagian otomotif, roda karéta, tihang lampu, pedal beus sakola, sareng seueur deui. Tambih Deui, pengecoran pengecoran logam ngandelkeun daur ulang logam salaku sumber bahan baku anu hemat biaya, sacara signifikan ngirangan logam besi tua anu runtah anu panginten tiasa di tambak.
12 Teras> >> Halaman 1/2