• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Dimana pabrik anjeun?

Pabrik urang perenahna di kota DONGYING, katelah "pabrik dunya", SHANGDONG

Propinsi, Cina.

Naha anjeun ngadamel produk khusus dumasar kana gambar desain kami?

Leres, kami pabrik pabrikan logam profesional kalayan tim rékayasa anu berpengalaman pikeun ngadamel produk khusus numutkeun gambar klien.

Naon format gambar anjeun peryogi pikeun produksi?

2D, 3D duanana sayogi. 2D sapertos PDF, CAD, JPG dll 3D sapertos STP, IGS, STL, SAT, PRT, IPT dll.

Naha anjeun nyayogikeun conto? Naha gratis atanapi tambahan?

Leres, kami tiasa nawiskeun sampel gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman. Sareng pikeun sababaraha barang anu rumit, urang peryogi biaya perkakas prabayar anjeun, anu bakal dipotong tina nuturkeun paréntah produksi masal.

Kumaha upami MOQ?

Dina raraga kerjasama sareng konsumén pikeun ngembangkeun pasar, periode awal teu terbatas

Kuantitas, sareng saatos pangwangunan stabil, kuantitas kedah langkung ageung sareng negosiasi.

Naha mungkin terang kumaha produk kuring lumangsung tanpa didatangan perusahaan anjeun?

Leres. Kami bakal nawiskeun jadwal produksi anu lengkep sareng ngirim laporan mingguan nganggo gambar sareng video digital anu nunjukkeun prosés produksi

Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitasna?

Kami gaduh departemén QC pikeun ngontrol kualitasna ti mimiti produksi dugi ka bérés barang. Laporan pamariksaan kualitas bakal dikirim babarengan sareng masing-masing barang angkatan upami anjeun peryogi.

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

Umumna éta 25-35 dinten upami barangna di bekel. atanapi éta ngeunaan 40-45 dinten upami barang na henteu di stock, éta numutkeun jumlah.

Naon syarat pembayaran anjeun?

Urang tiasa nampi T / T sareng L / C; Deposit 30%, kasaimbangan 70% sateuacan pangiriman, anu prakték perdagangan internasional; Gambar produk réngsé bakal nyadiakeun ka konsumén sateuacan pangiriman.

Kumaha ngahubungi jalma anu jualan?

punten kirimkeun kami patarosan atanapi e-mail langsung. Atanapi anjeun tiasa ngobrol sareng kami online ku Skype, WhatsApp, QQ, Wechat jsb. 

Hoyong damel sareng urang?