• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram

Tentang Kami

Tentang Kami

factory gate

Dongying Shengyu Metal Product Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan komprehensif mendesain desain sareng ngahasilkeun sareng ngarakit, khusus kana rupa-rupa casting presisi kelas tinggi sareng bagian mesin, sapertos bagian alat-alat cairan, bagian pompa sareng klep, aksésoris impeller, bagian-bagian kandaraan karéta kota, bagian-bagian mesin dahareun, alat listrik , hardware konstruksi, bagian mesin tatanén sareng jinis bagian mesin anu sanésna, anu utamina didamel tina waja tahan karat, waja tahan panas, waja karbon, waja paduan rendah, paduan suhu tinggi, paduan tambaga sareng paduan aluminium.

Perusahaan urang gaduh sakumpulan peralatan presisi anu lengkep kaasup komputer Numerical Control bubut sareng alat-alat pangolahan permukaan (polishing, grinding jsb) casting, alat-alat perlakuan panas, monitor uji kabut saline anti korosi, alat uji tekanan, alat uji coba kasaimbangan dinamis khusus, CMM, spéktrométer, téstil tester, mikroskop metallographical, tester karasa, printer laser sareng alat uji kamampuan mesin anu sanés. Kami ngadegkeun sistem jaminan kualitas anu ketat sareng tiasa nyayogikeun sadaya prosés prosés tina éksponénsi casting casting ka perakitan sareng produk réngsé, anu parantos kéngingkeun koméntar anu hadé ti klien kami di Perancis, Jérman, AS, Australia, Rusia, Jepang, Selandia Baru, Italia, Spanyol sareng nagara sareng daérah sanés.

Kelenturan perusahaan ngamungkinkeun produksi unit ogé produksi seri massal, ti pangwangunan kapang dugi ka réngséna dugi ka pasok bagian dirakit minuhan sarat anu rupa-rupa ti para nasabah. Peralatan mesin canggih sareng alat uji anu pas ngajamin pinuh kualitas luhur tina casting produk sareng produktivitas taunan langkung ti 1100 ton. Kami dipiharep pikeun negosiasi bisnis anu tulus sareng sadaya tamu domestik sareng asing.

Dina jalur pangwangunan kapayunna, Shengyu bakal hirup dugi ka harepan sareng ngusahakeun upaya nyayogikeun nasabah produk anu bermutu sareng murah sareng jasa anu nyugemakeun kalayan teras-terasan ngaleuwihan dirina, nalukkeun dirina nyalira sareng ngawangun deui dirina pikeun ningkatkeun daya saing perusahaan.

2

Slogan perusahaan: "Henteu aya cacat pikeun kualitas produk, sareng teu aya keluhan ti nasabah."

Misi perusahaan: "Efisiensi ngawangun mérek, sareng integritas matak pikahareupeun."