• sns01
  • twitter
  • sns03
  • youtube_
  • instagram
  • factory gate
  • 2
  • 4

PANGALAMAN 22 TAHUN DINA PANGKASA PRÉSISI

Dongying Shengyu Metal Product Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan komprehensif mendesain desain sareng ngahasilkeun sareng ngarakit, khusus kana rupa-rupa casting presisi kelas tinggi sareng bagian mesin, sapertos bagian alat-alat cairan, bagian pompa sareng klep, aksésoris impeller, bagian-bagian kandaraan karéta kota, bagian-bagian mesin dahareun, alat listrik , hardware konstruksi, bagian mesin tatanén sareng jinis bagian mesin anu sanésna, anu utamina didamel tina waja tahan karat, waja tahan panas, waja karbon, waja paduan rendah, paduan suhu tinggi, paduan tambaga sareng paduan aluminium.

Tim Kami Badé Nyayogikeun Anjeun nganggo Larutan Larutan Laser Profesional Gratis